Hyvät asiakkaamme! GoGiftin asiakaspalvelu on vapun vietossa maanantaina 1.5. Palvelemme jälleen 2.5. normaaliin tapaan. Hauskaa vappua!

PRESENTCARD.FI


Presentcard.fi on Suomen suurin lahjakorttiportaali ja osa Nordisk Film / Egmont -konsernia. Palvelemme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Presentcard.fi tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman lahjakortteja yli sataan eri liikkeeseen, elämykseen ja palveluihin. Meillä on jokaiselle jotain!

Voit helposti ja nopeasti sekä tilata että lähettää lahjakortteja palvelun kautta. Lahjakorttiin on myös mahdollista liittää henkilökohtainen tervehdys kuvan kera - ilmaiseksi!

Presentcard.fi tarjoaa myös yksityiskohtaisesti räätälöityjä lahjakorttiratkaisuja yrityksille, mm. tutkimusten palkkioina, myyntibonuksena, kilpailujen palkintoina, markkinoinnissa sekä asiakassuhteiden hoidossa.

IN ENGLISH
Presentcard.fi is a leading gift card service company operating in Finland, Sweden, Denmark and Norway and part of Nordisk Film / Egmont. For questions or assistance in English, please call +358 20 752 8020 or send an e-mail to [email protected]