Joululahja

Etkö tiedä mitä antaisit joululahjaksi? Urheilulliselle pojalle idea saattaisi olla esimerkiksi Stadium, Fitnesstukku.fi, tai Karting lahjakortti! Monet elektroniikkaan liittyvät lahjakortit kuten Digishop.fi, CDON.com ja expert ovat kestosuosikkeja. kun elämyksiä kaipaavalle sopii esimerkiksi kalliokiipeily, rallykyyditys tai rinneautoilu sopii loistavasti.

Täydellisen lahjan löytäminen on haastavaa, mutta SuperLahjakortti ratkaisee valinnanvaikeuden. SuperLahjakortilla saaja voi valita haluamansa lahjakortin yli 100 liikkeen valikoimasta. Presentcard.fi sisältää tunnettuja ketjuja ja liikkeitä, mutta myös useita verkossa toimivia liikkeitä. Valikoimassa on lisäksi ravintoloita, elämyksiä ja hemmottelulahjoja.

Lahjavinkkinä SuperLahjakortti on varma vaihtoehto, mutta voit myös antaa minkä tahansa yhteistyökumppanimme lahjakortin suoraan!

Lähetämme valitsemasi lahjan muutamassa päivässä postilla tai sähköisesti saman tien. Voit myös liittää lahjaan oman tervehdyksesi kuvalla varustettuna täysin veloituksetta!